Forside Hvem? Ydelser Galleri Netværk Kontakt

Event Produkt-/reklamefoto Portrætering Visuel Kommunikation

Eventfoto - for opmærksomhedens skyld...

Er det blevet tid til at lancerer Jeres seneste produkt på et brag af et ’launch party’ eller skal medarbejdere og kunder samles til fest, reception eller kongres, så tilbyder morganaOne en unik feature i sin eventfotografering.
I alle sammenhænge er det som at have sin egen pressefotograf med til festen - forskellen er bare, at I kan planlægge billederne og bruge dem som I lyster. Det er også en nem og unik måde hvorpå I kan give Jeres kundepleje et personligt og individuelt præg.
For eksempel ved at arrangere at kunderne bliver fotograferet sammen med sin kontakt i firmaet eller Jeres øverste direktør - billedet bliver senere lagt op på personlige takke- eller Julekort hvor både tekst og billede beviser at for Jer, er kunderne er noget helt specielt.
Ved et event er det øjeblikke i total harmoni med sine omgivelser der, når fanget på den rigtige, måde gengiver ikke blot personer og steder med også stemninger og følelser. Og det er disse øjeblikke der er uovertrufne når der skal gøres reklame for netop Jeres produkt.
Ring eller skriv, og få et uforpligtende tilbud.


Luise Bruen

Optimeret til Internet Explorer 6 | min. 800x600 | PC
Design: CPH Productions & morganaOne | morganaOne.com © 2004-2007 | Sikkerhed | Ophavsret